Pôvod našej potravy :
Zdravé potraviny sa dnes stávajú vedomím mnohých ľudí. Kvalita biologicky spracovaných výrobkov závisí významne od kvality všetkých vstupných surovín, pretože iba tak môže byť prirodzená energia vo forme biofotónov uložená v potravinách. Biochemici už mnoho rokov poznajú kvalitu energie potravín. Život je viac než súčet všetkých zložiek!
Z potravín sa stáva jedlo :
Prečo považujeme chuť jablka, ktoré si sami natrháme čerstvé z vlastného stromu, často za príjemnejšiu než chuť jablka rovnakého druhu, ktoré je pestované na veľkých ovocných plantážach a prešlo dlhú cestu? Rastliny rastúce priamo, alebo nepriamo na slnku a v živných prírodných pôdach ukladajú túto energiu vo forme biofotónov. Všetky druhy pesticídov a umelé metódy hnojenia a pestovania negatívne ovplyvňujú kvalitu energie našej potravy. Význam biologicky kvalitnej potravy pre naše zdravie potvrdili novozélandskí výskumníci už v roku 1940 vo veľkej štúdii. S ReVitalom je možné vrátiť všetkým potravinám vlastnosti biologicky kvalitných potravín. To sa cíti v chuti!
Prečo ReVital?
ReVital predstavuje potešenie, kvalitu života a bezpečnosť. Využite silu prírody s jedinečnou kvalitou potravín pre vaše pohodlie! ReVital je založený na pochopení prenosu informácií: S ReVitalom získavajú všetky tuhé a tekuté potraviny svoju pôvodnú životnú silu. Vaše potraviny sú prirodzene upgradované na biologicky hodnotné potraviny - „prostriedok na život“. ReVital pracuje úplne bez obsluhy a údržby. Umiestnite potraviny priamo na nerezový povrch ReVitalu. Informácie o rovnomerných vibráciách, ktoré sú vytvárané v ReVitale, sa prenášajú na potraviny.
Rozmery zariadenia : 31,5cm x 31,5cm x 5cm (džka x šírka x výška).